4.6
4,6/5

Onderhoud en reparatie

Om veilig te rijden, heeft iedere auto regelmatig controles en onderhoud nodig. De kans op autopech en onverwachte schade wordt zo immers verkleind.

Door controles en onderhoud van je auto kunnen defecten vaak in een vroeg stadium worden herkend en verholpen. Zo voorkom je onnodige, grote en dure reparaties en rijd je onder veiligere omstandigheden.

Behoud van fabrieksgarantie

Door onze jarenlange expertise kun je erop vertrouwen dat onderhoud en reparatie van jouw auto op een betrouwbare en vakkundige wijze worden uitgevoerd. Of het nu gaat om je privéauto of een zakelijke (lease)auto, ze zijn bij ons allebei welkom.

Wij onderhouden en repareren je auto conform de fabriekseisen en met hoogwaardige kwaliteit onderdelen. Daardoor ben je altijd verzekerd van het behoud van je fabrieksgarantie.

Plan je onderhoud

en ga weer veilig op weg

Maak een afspraak

Geen verrassingen

Als klant van CarXpert Garage van Keijsteren word je vooraf geïnformeerd wat de kosten zijn voor onderhoud en reparatie. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.

Met Auto Onderhoud Plan weet je zelfs precies wat je aan onderhoud voor jouw auto moet betalen. Je betaalt maandelijks een vast bedrag. De hoogte van het bedrag is afhankelijk van het type auto waarin jij rijdt, de leeftijd van de auto en het aantal gereden kilometers op jaarbasis. Je krijgt dan ook niet te maken met onaangename financiële verrassingen.

Meer info