4.6
4,6/5

Betrouwbaar, persoonlijk, onafhankelijk

CarXpert Garage van Keijsteren is een begrip in Grave en omgeving. We zijn al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van personenauto’s, lichte bedrijfswagens en campers. Wij verzorgen bovendien APK, aircoservice, controles, bandenservice, uitlijnen en internationale pechhulp. Het maakt daarbij niet uit wat het merk of type van je auto is.

Deskundige monteurs

Er zijn bij onze garage geen lange wachttijden en wij streven ernaar je auto binnen één werkdag gereed te hebben. Onze vijf topmonteurs beschikken over eersteklas diagnose-apparatuur en hebben toegang tot fabrieksinformatie en ondersteuning voor de meeste merken. Wij repareren met behoud van fabrieksgarantie en gebruiken alleen kwaliteitsonderdelen.

Eerlijke, betaalbare service

Wij hechten veel waarde aan eerlijke en betaalbare service. Dat betekent dat je goed geïnformeerd wordt over de kosten en bij onverwachte bijzonderheden wordt er met je overlegd. Je komt dus nooit voor verrassingen te staan. Bovendien houden we onze service betaalbaar, onder andere door ons scherpe uurtarief. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent, voor een eerlijke prijs.

Frank van Keijsteren

Eigenaar

0486-472118

Klantvriendelijk

Voor al je vragen en voor het maken van afspraken kun je terecht bij onze receptie. Je kunt ook zelf online een afspraak plannen. Wanneer je auto gereed is, word je gebeld of ontvang je een sms-bericht. Zo ben je jouw auto nooit langer kwijt dan noodzakelijk. Als je moet wachten op de reparatie, kun je gebruik maken van onze wachtruimte die is voorzien van wifi.