Pechhulp Menu sluiten

De pechhulp van CarXpert: MobiliteitService

24/7 pechhulp in 44 landen in Europa

24/7 pechhulp via Garage van Keijsteren

Autopech komt altijd ongelegen, is vervelend en kost veel tijd en gedoe. Daarom helpen wij je direct bij autopech. Via onze MobiliteitService bieden wij je dag en nacht assistentie in 44 landen in Europa. Ons doel is om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

De kosten van deze pechhulp bedragen voor auto’s tot en met 9 jaar oud € 35,- per jaar. Voor auto’s van 10 jaar en ouder kost het € 38,50 per jaar.

Neem je deel aan Auto Onderhoud Plan? Dan is onze MobiliteitService voor jou gratis. Bekijk hier alle voordelen van het Auto Onderhoud Plan.

Voordelen MobiliteitService

• Direct hulp bij pech onderweg.
• 24 uur per dag, 7 dagen per week.
• In 44 landen in Europa.
• Gratis vervangend vervoer, ook in het buitenland.
• Repatriëring van auto, caravan en/of aanhangwagen.

Profiteer van goed onderhoud

Goed en regulier uitgevoerd auto-onderhoud maakt de kans op autopech een stuk kleiner. Dat is de reden dat wij onze vaste klanten MobiliteitService (pechhulp) aanbieden voor een zeer scherpe prijs. Het reguliere onderhoud aan je auto dient door ons uit te worden gevoerd om deel te kunnen nemen aan de MobiliteitService. Krijg je toch pech? Dan zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk weer onderweg bent. Dat geldt voor 24 uur per dag, 7 dagen per week in maar liefst 44 landen in Europa.

Uniek! Onze MobiliteitService gaat zelfs zo ver dat je caravan of aanhanger, mits jaarlijks gecontroleerd door ons, gratis deelneemt in de MobiliteitService.

Internationaal netwerk

Ons CarXpert autobedrijf maakt gebruik van een internationaal netwerk. Je mag dus altijd rekenen op snelle assistentie. Een professioneel netwerk van bergers en hulpverleners, zowel nationaal als internationaal, staan 24 uur per dag voor je klaar. Specialistische opleidingen en een technische helpdesk garanderen dat de technische kennis van deze pechhulpverlenende bedrijven op een hoog niveau blijft.

De best mogelijke assistentie

We zullen pech altijd ter plaatse proberen te verhelpen. Immers, hoe eerder je weer mobiel bent, hoe beter. De assistentieverlener voor technische storingen is in de regel Eerste Autotechnicus. Kan het probleem niet ter plaatse worden opgelost, dan wordt je auto naar de dichtstbijzijnde CarXpert gebracht waar het euvel zo snel mogelijk wordt verholpen.