De pechhulp van CarXpert: CarXpert MobiliteitService

24/7 MobiliteitService via uw CarXpert

Als lid van CarXpert, kan Autobedrijf Van Keijsteren u deze voordelige en Europees dekkende MobiliteitService bieden. De enige voorwaarde is dat u uw auto regulier in onderhoud bij ons onderbrengt. Alleen op die wijze kunnen wij de garantie geven dat alles volgens de fabrieksstandaard en BOVAG standaard uit wordt gevoerd. Daardoor hoeft u zich geen zorgen te maken over de technische staat van uw auto en kan u daar ook nog van profiteren als klant. Zowel met een mobiliteitspas als een veilig gevoel over uw auto wanneer u op de weg zit.

Ons CarXpert autobedrijf kan daarom de pechhulp MobiliteitService aanbieden voor een zeer scherpe prijs. Mocht u toch pech krijgen, dan zorgen wij er voor dat u zo snel mogelijk weer op pad bent. 24 uur per dag en 7 dagen per week. Uniek! Onze MobiliteitService gaat zelfs zo ver dat uw caravan of aanhanger, mits jaarlijks gecontroleerd door ons, gratis deelneemt in de MobiliteitService. Dag en nacht assistentie in meer dan 44 landen.

De kosten van deze pechhulp bedragen voor auto’s tot en met 9 jaar oud € 35,-. Voor auto’s van 10 jaar en ouder kost het € 38,50

Internationaal netwerk
Ons CarXpert autobedrijf maakt gebruik van een internationaal netwerk. U mag dus altijd rekenen op snelle assistentie. Een professioneel netwerk van bergers en hulpverleners, zowel nationaal als internationaal, staan 24 uur per dag voor u klaar. Specialistische opleidingen en een technische helpdesk garanderen dat de technische kennis van deze pechhulpverlenende bedrijven op een hoog niveau blijft.

De best mogelijke assistentie
We zullen pech altijd ter plaatse proberen te verhelpen. Immers, hoe eerder u weer mobiel bent, hoe beter. De assistentieverlener voor technische storingen is in de regel Eerste Autotechnicus. Kan het probleem niet ter plaatse worden opgelost, dan wordt uw auto naar de dichtstbijzijnde CarXpert gebracht waar het euvel zo snel mogelijk wordt verholpen.