Nieuws

Profiteer van onze airco-actie

Van 25 mei t/m 20 juni profiteer je van extra voordeel op het onderhoud en reinigen van de airco van jouw personenauto of lichte bedrijfswagen!

Onderhoud

Airco controleren, vacumeren en afvullen.

Van € 99,-
Voor € 69,-

Onderhoud + reinigen

Airco controleren, vacumeren, reinigen en afvullen.

Van € 129,-
Voor € 89,-

De aanbieding is gebaseerd op auto’s die zijn uitgerust met het koudemiddel “R134A”. Dit koudemiddel wordt bij circa 95% van de auto-airco’s toegepast. Indien bij het inspecteren van jouw airco blijkt dat wij voor jouw airco een ander (duurder) koudemiddel moeten gebruiken, dan melden wij je dit vóór aanvang van de werkzaamheden.

Waarom airco-onderhoud?
Zodra de temperaturen omhoog of omlaag gaan, verwacht je de juiste werking van je airco. De airco-installatie van je auto is helaas niet onderhoudsvrij. Sterker nog: uitstel van airco-onderhoud is één van de voornaamste oorzaken van problemen met de airco.

In het aircosysteem kunnen ziektekiemen, schimmels en bacteriën zich ophopen in de leidingen en achterblijven op de verdamper van het aircosysteem waardoor irritaties aan ogen of luchtwegen kunnen ontstaan. Ook kunnen daar nare luchtjes door ontstaan.

Jaarlijks onderhoud 
Wist je dat de airconditioning van jouw auto minstens één per jaar gecontroleerd moet worden? Zo houdt je jouw airco altijd in topconditie en voorkomt je extra hoge reparatiekosten. Je airco verliest namelijk jaarlijks tot 10% aan koudemiddel. Daardoor ontstaat er sneller slijtage in het aircosysteem. Daarnaast veroorzaakt een matig of slecht werkende airco een hoger brandstofverbruik. Genoeg redenen om je airco regelmatig te laten controleren. Door de airco jaarlijks te laten reinigen, zorg je bovendien voor een optimale hygiëne waar je veel profijt van hebt.